Bagaimana Nutrisi Dalam Int3tree Membantu Pemakanan Anak

nutrisi

Bagaimana anda pasti bahawa anak anda mendapat nutrisi yang cukup dari pemakanan seharian mereka ? pastikah anda, anak anak memilih makanan yang sihat Ketika di luar pengawasan anda?? Jangan risau, INT3TREE dapat membantu anda untuk selesaikan masalah ini. INT3TREE merupakan produk MAKANAN BERNUTRISI yang mempunyai gabungan 12 BAHAN TERBAIK dan TELAH DIIKTIRAF sehingga ke peringkat ASIA PASIFIK atas kualiti yang dipersetujui.

INT3TREE membantu melengkapkan nutrisi bagi menyokong perkembangan dan sistem pembesaran kanak kanak daripada semasa ke semasa. INT3TREE menggunakan COKLAT HITAM sebagai bahan utama dan juga bahan terpilih yang lain seperti pudina, susu skim,ekstrak acai beri, vitamin B kompleks, ektrak stevia, serbuk koko, dextrose, omega 3, lutein , glukonat zink dan juga kalsium. Disini kami ingin berkongsi bagaimana produk INT3TREE dapat membantu anak anak anda.

Membantu Perkembangan Anak
Isu paling popular di Malaysia yang melibatkan pelajar pastinya masalah pelajar gagal fokus dalam kelas dan situasi ini menyebabkan pelajar banyak ketinggalan dalam subjek. Jadi, INT3TREE membantu memberikan tenaga yang diperlukan Ketika dalam kelas untuk tahap fokus yang optimum dan tak mengantuk atau lemau lagi.

Perkembangan Fizikal
INT3TREE bukan ubatan tetapi makanan bernutrisi yang mana kandungannya membantu dari segi perkembangan fizikal untuk anak anak membesar dengan sihat. Bahan yang digunakan dapat membantu untuk meningkatkan sistem imun, kesihatan mata, menguatkan gigi dan lain lain.

Mengurangkan Rasa Letih
Setiap pelajar pasti melibatkan diri dalam aktiviti kokurikulum dan aktiviti tambahan di luar waktu persekolahan. Jika jumlah nutrisi harian yang diambil tidak cukup untuk menampung keperluan mereka, maka berlakulah gejala mengantuk dan penat yang mana boleh juga menjejaskan tahap kesihatan mereka.

Hanya dengan 1 sachet INT3TREE setiap hari, anak anak kini rasa lebih bertenaga dan tidak lemau lagi untuk fokus Ketika guru mengajar serta sering bersedia menjalankan aktiviti kokurikulum selepas waktu persekolahan mereka.

Sila Tinggalkan Komen Anda

Dapatkan Maklumat terkini dari Kami

Blog

Post Yang Berkaitan

Kanak-kanak
EditorInt3tree

Anak Anda Teringin Pergi Ke Zoo? Ibu Ini Kongsi Cara Nak ‘Bawa’ Haiwan Zoo Ke Dalam Rumah Guna Google, Nampak Real!

Nampaknya Perintah Kawalan Pergerakan telah dipanjangkan oleh pihak kerajaan sehingga 14 April ini. Maka kita akan berada di dalam rumah dalam tempoh yang lama! Mesti

Read More »